Tjänster

Andlig vägledning

Under en andlig vägledning ställer jag mig till förfogande till andevärlden och får till mig budskap från bland annat vägledare, guider, änglar, högre energier. Du kan välja att lyssna in vad som kommer eller ställa frågor om ett ämne som du undrar över.

Ibland kommer även avlidna anhöriga in och vill förmedla sig men det är inte alltid och inte det primära syftet med dessa vägledningar.

Jag får till mig budskap via mina sinnen, oftast kommer budskapen via ord, jag ”hör” vad de vill säga. Ibland kommer det bilder och ibland känslor. Jag utför kanaliseringar i tal och även i skrift.

När man jobbar med andevärlden handlar allt om den fria viljan. Du måste ge din tillåtelse att jobba med dig. Du väljer själv vad du vill ta till dig och hur du agerar.

Mer info & Boka direkt >

Reikihealing

Ordet Reiki kommer från Japan och betyder universell livsenergi. Reiki återställer energibalansen i kroppen och sinnet och gör oss mer harmoniska. Allt består av energi, även våra kroppar. Vi har olika energicenter i kroppen, även kallade chakran där vi har sju huvudchakran. Reikin används till dessa och hjälper energin att flöda fritt. Vi kan balansera de chakran som är i obalans. Vi har även energifält runt våra kroppar, auran. Reiki kan aldrig skada oss! Det är inte den som utför behandlingen som sänder Reiki utan den är bara en kanal från högre energier och du behöver inte vara rädd för att behandlarens energier överförs till dig. Reikin känner av var den behövs mest och riktas dit.

Detta kan Reiki hjälpa till med:
– Att balansera känslor
– Vid oro och ångest
– Att få mer energi och bli piggare
– Vid smärta
– Med stressreduktion

I dagsläget kan jag bara erbjuda Reiki på distans vilket fungerar alldeles utmärkt. Då ligger du ner och slappnar av samtidigt som jag utför Reikibehandlingen. När behandlingen är klar återkopplar jag via telefon vad jag fått till mig och du får ställa frågor eller säga vad du kände.

Idag används Reiki även i vissa länder på sjukhus, bland annat i Norge och USA och har blivit en viktig del i den alternativa vården. WHO har också godkänt Reiki som behandlingsmetod och i Sverige är Reikibehandlingarna godkända som friskvård.

OBS! Reikin ersätter inte traditionell sjukvård utan är ett komplement till den.

Mer info & Boka direkt >

Holistisk coachning

Är det något som skaver, som inte känns rätt i ditt liv? Är du inte säker på hur du ska gå vidare eller vad du behöver? Vet du inte vad du vill då du har lyssnat för mycket på alla runt omkring dig? Då kan jag hjälpa dig vidare. Du har alla svar inom dig men kanske behöver du hjälp genom kraftfulla frågor att hitta dina svar!

Områden som du kanske behöver hjälp med:
– Sitter du fast i en relation som inte känns rätt men kommer inte vidare?
– Har du svårt att säga nej och sätta gränser?
– Vet du inte om du ska vara kvar på ditt jobb eller byta?
– Vem är jag och vad vill jag?

Bara du vet vad som skaver och under en eller flera sessioner kommer du förhoppningsvis till klarhet med hur du ska gå vidare. Jag arbetar holistiskt, det vill säga med hela människan då alla delar hänger ihop. Arbete, fritid, kroppsligt, själsligt och mentalt. Vi arbetar med dåtid, nutid och framtid.

Jag använder mig av olika verktyg under coachingen som spegelövningar, meditationer, kraftfulla frågor, övningar i rummet, visualiseringsövningar med mera. Då jag även är medial kan jag ta in och dela med mig av det jag får till mig om du så önskar.

Mer info & Boka direkt >