Om Karin

Jag tycker verkligen om att jobba med människor och tror på deras egen förmåga”

Det har blivit lite av min livsuppgift och därför föll sig valet naturligt att börja arbeta inom vården. Min bana inledde jag som vårdbiträde därefter utbildade jag mig till undersköterska. Det var där jag fick min första utmattningsdepression.

Efter cirka 20 år som undersköterska sadlade jag om och läste till vårdadministratör och började arbeta som medicinsk sekreterare. Ett väldigt bra val och jag har stortrivts hela tiden. Jag arbetade som medicinsk sekreterare i drygt tio år, men även här drabbades jag av utmattning. Självklart är det inte bara jobbet som orsakat dessa utan det har varit en kombination med livet i övrigt.

Jag har länge varit andligt intresserad och redan som liten hade jag andlig kontakt men stängde ner när jag började i grundskolan, som så många av oss mediala gör. I samband med min sista utmattning började jag söka mig till det andliga igen med utbildningar inom Reikihealing, mediumskap, andlig vägledning och till holistisk livscoach. Här hamnade jag rätt och min själ fick komma fram. Jag lyssnade in vad den ville säga och förstod nu att det är detta jag är ämnad att göra. Jag har haft så fina kontakter med andevärlden och med deras hjälp kunnat förmedla budskap som landat fint hos mottagaren.

Under min resa inom det mediala har även nyfikenhet väckts på shamanismen. Det finns många riter inom denna del och där har min resa bara börjat …

Mina erfarenheter av utmattning, föräldraskap och allt det innebär har gett mig många fina verktyg att kunna använda mig av inom coachning. Jag tycker verkligen om att jobba med människor och tror på deras egen förmåga, men ibland kan man behöva lite hjälp på vägen.

Mina utbildningar

  • Reiki steg 1, 2 och Master inom Usui Shiki Reiki Ryoho inklusive Holy Fire Reiki hos Dijana Medium/ Aldijana Kurtovic 2021.
  • Munay Ki – The nine rites of initiation from the wisdomskeepers of America healing of the Light Body School hos Annkristin Abrahamsson 2021.
  • Ama Deus Shamansk healing hos Annkristin Abrahamsson 2022.
  • Mediumskap modul 1 och 2 hos Helena Lindblom på Lindblom Academy 2021.
  • Andlig vägledare hos Helena Omfors på Lightworker Academy 2022.
  • Life coach holistic hos Helena Omfors på Lightworker Academy 2022.