Nu har jag avslutat min fasta anställning inom vården för att starta upp mitt nya företag, Karins andliga livsrum! En lite hissnande känsla och även lite rädsla för att det inte ska komma några kunder men det är nog inte helt ovanligt med rädsla och oro vid stora förändringar och beslut. Tänker och hoppas såklart att det kommer att fungera även om det tar ett tag att bygga upp en kundkrets.

Jag brinner verkligen för att hjälpa människor och har haft vårdande yrken i hela mitt liv. Nu ska fokus inte längre ligga på det sjuka utan på friskvård och att lyfta det som går att lyfta och hjälpa mina framtida kunder att komma vidare i sina liv, vare sig det handlar om coaching, vägledning eller Reikihealing. Ser verkligen mycket fram emot detta.

Om någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle starta eget så hade jag trott att de var tokiga och skrattat åt dem men se … nu är jag egenföretagare! Under mina utbildningar har jag träffat så många fantastiska människor som jag har kontakt med ännu. Vi blir som ett nätverk av healers, coacher och vägledare. Jag är djupt tacksam över alla dessa härliga personer. Det känns inte alls som vi är konkurrenter utan mer som kollegor i ljusarbete och vi lyfter och stöttar varandra. Helt fantastiskt! Vi finns dessutom utspridda i hela landet och även några som bor i andra länder.

Nu ser jag fram emot att få kontakt med mina framtida kunder och att kunna få hjälpa och stötta dem på sin resa för att hitta vad som är bäst för dem och hitta sin inre röst. När en dörr stängs så öppnas en annan.

Välkommen in 🙂