Jag tar farväl av henne, hon som jag har försökt att leva upp till i över 30 år. Hon den ofelbara, hon som kan allt, kan jobba för två, rodda en familj, vara snygg, smart, smal och är omtyckt av alla! HON FINNS INTE, det har jag insett så jag skalar av och låter henne gå, hon är inte längre en del av mig.
Min strävan har bäddat för utmattningar, skam över att inte palla trycket, att bryta ihop på jobbet 😓 och en sorg över hur jag har behandlat mig själv. Jag är värd att må bra, att duga, att få vara viktig och göra mina egna val.
Idag gör jag mina egna val och tar mina egna beslut. Jag står för den jag är och du får tycka om mig eller inte, du väljer. Tänk att det skulle behöva ta så lång tid att komma på vem jag är och att jag är bra precis så 🙏❤️
Att våga följa mitt hjärta trots rädsla för vad andra ska tycka och att utbilda mig till andlig/medial vägledare, holistisk livscoach och Reiki-healer är det bästa jag har gjort. Att jag även vågade starta eget företag inom det är det modigaste jag har gjort. Heja mig!
Hoppas att du kan hitta inspiration till att följa ditt hjärta ❤️ Behöver du hjälp så är jag bara en bokning bort. Välkommen!